Camping

De gastvrije Agriturismo Ca du Chittu ligt in het oosten van Ligurië, bij het dorpje Carro aan de rand van de Val di Vara-vallei. Ca du Chittu wordt gerund door Nederlandse eigenaars. Op het erf ligt een kleine, rustige boerderijcamping met schaduwrijke vrije plaatsen. De bodem is bedekt met houtsnippers, een natuurlijke manier om de campingplaatsen van overwoekering door ‘onkruid’ te behoeden. Er lopen dieren rond, het is een leuke avontuurlijke plek voor kinderen. Voor de nodige verkoeling kun je vanaf de boerderij naar de rivier beneden in het dal wandelen of dompelen in het zwembad op de camping.

Previous
Next

Vrije campingplekken

De camping kent geen vaste plekken met afgezette grenzen. De charme is dat de plek ontstaat waar de tent wordt neergezet. Dit betekent dat er geen elektriciteit bij de tent is. Elektriciteit is aanwezig bij het toiletgebouw, waar ook koelkasten en een barbecue voor algemeen gebruik staan. De doucheruimten zijn compleet met toilet en wasbak in-één. Warm water is er op basis van zonne-energie. 

In de gezellige relaxruimte kan een top thee worden gezet en is WiFi beschikbaar.

Voor caravans hebben we 4 à 5 plekken vlakbij het huis. 

Voor wie geen zin heeft om alle kampeerspullen mee te nemen zijn er studio appartementen op de camping te huur. Klik hier voor meer informatie.